Algemene Voorwaarden Taste Club B.V

Taste Club B.V. | Joop Geesinkweg 126, 1114 AB Amsterdam | members@tasteclub.nl | 020 23 58 884

| Whatsapp 06-57830821 | KVK: 66111323 | BTW-nummer: NL 856399097B01

 

 

 

  1. TOEPASSELIJKHEID

 

Toepasselijkheid. Welkom bij de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jouw Taste Club Membership. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

 

Wijzigingen. Naarmate wij ons dienst verder ontwikkelen kan het zijn dat wij onze algemene voorwaarden aanpassen. Mochten wij de voorwaarden aanpassen dan zullen wij je altijd netjes informeren via onze website of de nieuwsbrief.

 

  1. HET AANBOD VAN ONZE PRODUCTEN

 

Prijs. Het Taste Club Membership wordt aangebonden tegen een vaste prijs. Deze prijs is altijd inclusief BTW en verzendkosten. In de toekomst kunnen wij de prijs aanpassen, maar als wij dit doen krijg je hiervan altijd tijdig bericht en heb je de mogelijkheid om je Taste Club abonnement kosteloos te beëindigen of te pauzeren.

 

Actie- en kortingscodes. Op te zorgen dat meer mensen zich aansluiten bij Taste Club verstrekken wij actie- en kortingscodes. Deze actie- en kortingscodes mogen alleen gebruikt worden voor niet-commerciële doeleinden. Bij misbruik van actie- en kortingscodes behouden wij ons het recht voor de verkregen korting en het opgebouwde tegoed met terugwerkende kracht te verrekenen.

 

  1. JOUW TASTE CLUB MEMBERSHIP

 

Abonnement. De overeenkomst tussen jou en Taste Club komt tot stand nadat je een account hebt aangemaakt en het bestelproces hebt afgerond op www.tasteclub.nl. Taste Club wordt aangeboden als abonnement. Om Taste Club member te worden dien je minimaal achttien (18) jaar oud te zijn. Het Taste Club abonnement loopt voor onbepaalde tijd, zolang de maandelijkse abonnementskosten volledig geïncasseerd kunnen worden. Wanneer er een automatische afschrijving van de abonnementskosten mislukt wordt je account automatisch gepauzeerd.

 

Taste Club Box. Als onderdeel van je Taste Club abonnement ontvang je elke maand zes (6) verschillende flessen wijn gebaseerd op jouw smaakprofiel. Je smaakprofiel wordt samengesteld aan de hand van de smaaktest die je doet voordat je member kunt worden.

 

Stopzetten abonnement. Je kunt op elk moment het abonnement stopzetten of pauzeren. Stopzetten of pauzeren kan door in te loggen in je account en je membershipstatus aan te passen, via deze weg kun je ook eenvoudig je account weer heractiveren.

 

Persoonsgegevens. De persoonsgegevens die je aan ons verstrekt worden zorgvuldig en overeenkomstig ons privacybeleid verwerkt. Ons privacybeleid is te raadplegen via https://www.tasteclub.nl/taste-club-privacy.

 

Levering. Je Taste Club box wordt om de 4 weken bij je thuis bezorgd vanaf de eerste datum van je bestelling. De Taste Club box wordt bezorgd met PostNL. De box wordt hier altijd op donderdag verstuurd, zodat je de box voor het weekend in huis hebt. Mocht je niet thuis zijn, dan komt PostNL zaterdag nog eens langs. Tenzij je zelf een bezorgmoment hebt gekozen via de PostNL app of via de email die wij je sturen. Wanneer je inlogt in je account kun altijd checken wat de status is en wanneer de volgende box bij je wordt afgeleverd.

 

Vertraging. Indien de bezorging vertraging ondervindt - of slecht gedeeltelijk kan worden geleverd - dan informeren wij je zo snel mogelijk (meestal al binnen 24 uur) en uiterlijk binnen een paar dagen na de datum van de bestelling. Je hebt dan het recht om de levering kosteloos te annuleren.

 

Herroeppingsrecht. Niet tevreden met je box? Dan kan je de box veertien (14) dagen na ontvangst de bestelling annuleren. Stuur hiervoor een bericht aan members@tasteclub.nl.

 

Bedenktijd. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te springen de wijn en de verpakking. Je mag de wijn uit de doos halen en bekijken, maar zodra je de wijn opent dan vervalt je herroepingsrecht.

 

Betaling. De aan Taste Club verschuldigde bedragen dienen uiterlijk binnen veertien (14) dagen na het ingaan van de bedenktermijn te worden voldaan. Betaling kan tevens geschieden per eenmalige machtiging, IDEAL of Mastercard.

 

Waardevermindering. Indien je de box of de flessen wijn op zodanige wijze hanteert dat deze in waarde verminderen dan ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het product die het gevolg is van dit handelen.

 

  1. TERUGSTUREN

 

Terugsturen. Nadat je de bestelling hebt geannuleerd heb je veertien (14) dagen om de box aan ons terug te sturen.

 

Verpakking. De box dient in de originele verpakking en conform onze instructies teruggestuurd te worden. Jij bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan de box tijdens het terugzenden.

 

Bewijslast. Ook draag je als consument de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van je herroepingsrecht.

 

Kosten. De kosten voor het terugsturen van de bestelling komen volledig voor jouw rekening.

 

Terugbetaling. Uiterlijk binnen veertien (14) dagen nadat wij de box hebben ontvangen, betalen wij jij de volledige kosten terug via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt om de bestelling te plaatsen.

 

  1. VRAGEN OF KLACHTEN?

 

Omschrijving. Ons doel is om de beste mogelijke service te verlenen. Heb je toch een klacht of vraag? Dan helpen wij je graag. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via de Chat (klik op het Chat icoontje rechtsonder op de site), via WhatsApp 06-57830821 en via de Taste Club telefoon 020-2358884. Daarnaast kun je ook altijd een email sturen naar members@tasteclub.nl, we reageren altijd binnen 24 uur.

 

Geschillen. Mocht je na het afhandelen van de klacht door ons niet tevreden zijn dan kan je de klacht voorleggen aan online geschillenplatform van de Europese Commissie welke te raadplegen is via: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show

 

 

Deze voorwaarden zijn opgesteld op 31 oktober 2016

 

Wachtwoord vergeten? Vul je e-mailadres in:

Je zult binnen enkele ogenblikken een mail van ons ontvangen.